Logo Binnen Bij Musea

Mogelijkheden

Digitaal collectiebeheer

Optimaliseer uw museumcollectie met ons digitale collectiebeheersysteem. de mogelijkheden om uw collectie digitaal te beheren zijn eindeloos. Leg al uw kunstwerken vast in 3D en koppel daar een online encyclopedie aan. Ons systeem richt zich op documentatie, conservering, digitalisering en toegankelijkheid, waardoor het beheer van uw collectie een moeiteloze ervaring wordt. 

Jongeren in het museum

Trek jongeren naar uw museum met digitale innovaties. Onderzoek toont aan dat jongeren hun vrije tijd steeds meer digitaal doorbrengen. Door slim gebruik te maken van digitale oplossingen vergroot u de interesse van jongeren om uw museum te bezoeken. Ontdek de mogelijkheden om aan te sluiten bij hun digitale levensstijl en maak van uw museum aantrekkelijk  voor deze doelgroep.

Ondersteuning rondleidingen

Voorzie uw huidige rondleidingen van nieuw elan met onze digitale tourondersteuning. Verlaag de noodzaak om uw museum te vullen met informatiebordjes door deze digitaal aan te bieden. Digitaal kunnen bezoekers tientallen artikelen, beelden en geluidsfragmenten raadplegen over alle collectiestukken in uw museum. Onze digitale bezoekersondersteuning zorgt voor een makkelijke en uitgebreide digitale oplossing die meteen te implementeren is. 

Gepersonaliseerde mogelijkheden - Een digitaal project op maat

Ieder museum heeft natuurlijk andere ideeën en wensen over de manier waarop zij digitalisering willen inpassen. Daarom is het mogelijk om een digitaal product en/of project op maat te laten maken. Uw museum bepaalt hierbij van begin tot eind hoe het product eruit moet komen te zien. Er kan bijvoorbeeld voor worden gekozen om het digitale project te laten bestaan uit een combinatie van meerdere producten. Heeft u baat bij een digitaal project waarbij meerdere doelgroepen worden benaderd? Dan kunt u kiezen voor een project met digitale producten voor jongeren, museumkenners en uw eigen medewerkers. hierdoor kunt u, met onze hulp en expertise, ieder vlak van uw cultuurinstantie innoveren en digitaliseren. Samen gaan wij op zoek naar mogelijkheden om deze producten op verschillende manieren te financieren, zodat het gehele eindproject (deels) door externe subsidiëring kan worden bekostigd. 

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Algemene informatie
Informatie museum (optioneel)