Logo Binnen Bij Musea

Over Ons

Cultuurondersteuning vanuit maatschappelijk oogpunt

Cultuur is een voortdurend veranderende waarde, beïnvloed door verschillende levensstijlen en bevolkingsgroepen in ons land, die samen de vorm van onze Nederlandse samenleving bepalen. We hechten waarde aan alle vormen van cultuur, ongeacht of het gaat om eeuwenoude tradities of recent geïntroduceerde gewoontes. Dat kan gaan over onze cultuurgeschiedenis, maar ook de toekomst van de cultuur in ons land. Deze zijn namelijk beiden terug te zien in de belangrijke cultuurinstanties zoals musea. Vanuit een maatschappelijk perspectief streven wij er daarom naar om de cultuursector in Nederland te ondersteunen.

Onze Drijfveer

Wij willen in de museumsector.

Als onderneming in de digitale sector zijn wij iedere dag bezig met het digitaliseren van verschillende bedrijven en industrieën. Naast onze jarenlange ervaring in de techniek- en industriesector zochten wij naar een manier om technologie ook voor maatschappelijke doeleinden in te zetten. Binnen organisatie waren er een aantal enthousiaste medewerkers die opperden om eens te kijken naar de digitale mogelijkheden binnen de kunst- en cultuursector. In eerste instantie deden wij dit vanuit onze organisatie ‘Binnen Bij Mij’, waar op een gegeven moment ‘Binnen Bij Musea’ uit voortkwam.

Wij willen onze expertise namelijk steeds meer gaan inzetten in de cultuursector, omdat wij geloven dat deze sector achtergesteld is op het gebied van innovatie en modernisering. Dit zorgt voor een aantal problemen, zoals minder jongeren die een museum bezoeken. Onze techniek zorgt onder deze doelgroep voor een verhoogde interesse om een museum te bezoeken. Daarnaast bieden digitale tools musea een scala aan voordelen, zoals meer betrokkenheid bij bezoekers en een interactieve manier van leren. 

Over ons - Expertises en werkwijze

Onze expertise ligt dus bij het ontwikkelen van 3D technologie in verschillende sectoren, waarbij de cultuursector steeds prominenter om de hoek komt kijken. Onze 3D experts weten ruimtes met enorme precisie vast te leggen, dankzij hun jarenlange ervaring met 3D scanning. Daarnaast hebben wij echter ook een uitgebreide expertise in het aanvragen van projectfinancieringen en subsidies. Wij hebben in het verleden namelijk voor verschillende projecten subsidies aangevraagd, vaak in samenwerking met andere experts op dit gebied. Ook binnen de cultuursector weten wij onze weg te vinden als het gaat om het aanvragen van projectfinancieringen. Hierdoor kunnen wij musea van tevoren al garanderen dat het grootste deel van de projectkosten extern zal kunnen worden gefinancierd.

Meer weten? Lees meer over onze werkwijze

Ideeën uitwisselen?

Contactformulier

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Algemene informatie
Informatie museum (optioneel)